Opis
Czekolada Mleczna - Gingerbread
Oda do ciepłego smaku. Batonik mlecznej czekolady 40% wykonany z najlepszych ziaren kakaowca z Kolumbii, doprawiony ciastkami speculoos i mielonym imbirem.
Waga: 80g
Pochodzenie kakao: Kolumbia
Grafika: Hola Lou
Składniki: Cukier, masło kakaowe, masa kakaowa, mleko w proszku (14,5%), herbatniki speculoos (mąka pszenna, cukier kandyzowany, oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy), surowy cukier trzcinowy, mąka sojowa, syrop cukru inwertowanego, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, cynamon, gałka muszkatołowa), mielony imbir, emulgator: lecytyna sojowa bez GMO, naturalny aromat waniliowy. Masa kakaowa minimum 40%.
Alergeny: Zawiera soję, mleko, gluten. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych i orzechów.
Produkt pochodzi ze Szkocji, UK.
__________________O marce COCO Chocolatier:
COCO jest płótnem dla artystów i rzemieślników: tych, którzy odważą się wprowadzać innowacje, inspirować i rzucać wyzwania. To tutaj kreatywność i kakao się zderzają. COCO Inspirowane sztuką, wprowadza innowacje w czekoladzie. Nasze tabliczki owijamy oryginalnymi wzorami stworzonymi przez niezależnych artystów.
Nasza czekolada: Wbrew normom branżowym, zaczynamy wytwarzać naszą czekoladę w miejscu pochodzenia, a następnie z pasją ją przekształcamy w Edynburgu w Szkocji. W rezultacie więcej bogactwa pozostaje w rozwijających się gospodarkach.